T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - ÖZCAN-BAŞAK HALAÇ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU I. KADEME

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasını saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Okulumuzda Görev Yapan Tüm Öğretmenlere Yönelik, Okulumuz Rehberlik Öğretmenleri Setanay ÇAĞLAR ve Barbaros Görkem ŞİNİKOĞLU Tarafından;

"Olumsuz Davranışlar Nasıl Başlar,

Olumsuz Davranışlar Daha Çok Hangi Ortamlarda Artar,

Özel Gereksinimli Çocuklarda Olumsuz Davranışların Sayısı Fazla mıdır? Neden?"

Konularında Uygulamalı Eğitim Düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuz Öğrenci ve Öğretmenlerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İçin Hazırlamış Oldukları Kutlama Etkinliklerinden Fotoğraflar..

Kas

Veli Akademileri Projesi Kapsamında; Okulumuz Rehberlik Öğretmenleri Setenay ÇAĞLAR ve Barbaros Görkem ŞİNİKOĞLU Tarafından Velilerimize Eğitim Düzenlenmiştir.

Ekm

Okulumuzda Görev Yapan Tüm Öğretmenlere Yönelik, Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Barbaros Görkem ŞİNİKOĞLU Tarafından "Davranış Kazandırma, Beceri Eğitimi, Problem Davranışların Söndürülmesi'' Gibi Uygulamalı Eğitimler Düzenlenmiştir.

Ağu

Bağımsızlığımızı zaferle tarihe yazdığımız bu önemli gün vesilesiyle, şehitlerimize ve gazilerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Ağu

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılına Hazırlık Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Etmektedir.

Katkılarından dolayı Bahçelievler Belediyesine Teşekkür Ediyoruz.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün birlik ve beraberliğimize, demokrasimize güç katmasını diliyor, asil direnişin kahramanları olan şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Tem

Pandemi nedeniyle genelinde uzaktan eğitimle geçirdiğimiz 2020-2021 eğitim öğretim yılını bitirmiş bulunuyoruz. Bu zor dönemde; emek veren, gayret eden, öğrencilerimize temas edip bir adım dahi olsa ileriye götürmek için dertlenen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Yine bu zor dönemde çocuklarının gelişimi için çaba gösteren velilerimize ve bu dönemi en zor şekilde geçiren öğrencilerimize teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyoruz.

2021-2022 eğitim öğretim yılında daha sağlıklı bir ortamda buluşmak dileğiyle..

Tem

Bakanlığımız tarafından planlanan "Telafide Ben de Varım" etkinlik ve eğitim faaliyetleri 5 Temmuz 2021 - 31 Ağustos 2021 tarihleri arası okulumuzda; veli ve öğrencilerimize yönelik çeşitli kategorilerde yapılacaktır. Katılmak isteyen veli ve öğrencilerimiz, okulumuzdan alacakları başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

May

Millî Mücadele'nin fiilen başlangıcının 102. yıl dönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şanlı mazimize nice zaferler armağan eden tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hepimize kutlu olsun.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. yıldönümünde Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun.

Nis

"Otizmin farkındayız, onların yanındayız"

"Otizm eksiklik değil, farklılıktır"

"Farklı farklı renkleriyle bütün çocuklar hep birlikte el ele"