T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - ÖZCAN-BAŞAK HALAÇ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU I. KADEME

Nis

Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ÇEDES Projesi kapsamında düzenlediği “Etkinliklerle Kırk Hadis Yarışması” kategorisinde Özcan Başak Halaç Özel Eğitim Uygulama okulu olarak BİRİNCİ OLDUK

“Bizi aldatan bizden değildir” diyerek Peygamber sünnetini günümüze taşıyan öğrencilerimiz Mustafa Mahmutoğlu ve Bünyamin Baylan’ı canı gönülden tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Birlikte daha nice ödüllere..

Ock

Okulumuz Öğrenci, Öğretmen ve Velileri tarafından düzenlenen “Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek” temalı Kermesimizden kareler..

Kermesimize katılarak bizleri onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin ÇIKRIKÇI’ya, Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Sayın Mükremin KÖSE’ye, Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Sayın Samet UĞUR’a, Eğitim-Bir-Sen Bahçelievler İlçe  Başkanı ve Yenibosna Fatih Ortaokulu Müdürü Sayın Abdullah KAYA’ya ve tüm katılanlara şükranlarımızı sunuyoruz.

Ara

Bahçelievler Kaymakamlığı ve Türk Kızılayı  iş birliğinde "Kan Ver Can Ver" ve "Sensiz Olmaz" Sloganıyla Hükümet Konağı önünde yapılan Kızılay Kan Bağışı kampanyasına; Okulumuz İdareci, Öğretmen ve Çalışanları katılarak kan bağışında bulunmuşlardır.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Okulumuz öğretmenlerinin öğrencilerle hazırladıkları programda büyük coşku ile kutlandı.

Programımıza; Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet BOZTEPE, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Göksel ERDEM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin ÇIKRIKÇI, İstanbul İl Şube Müdürü Gülşen ÖZER, İlçe Şube Müdürü Barış YİĞİT, Okulumuzu yaptıran Hayırseverlerimiz Özcan HALAÇ ve Başak HALAÇ, Okul Müdürleri, misafir okul öğretmen ile öğrencileri ve veliler katılım sağlayarak bizleri onurlandırdılar.

Ara

Bahçelievler Belediyesi tarafından Siyavuşpa Spor Kompleksinde düzenlenen Engelliler Günü Empati Etkinliğine Okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle katılım sağladık.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Gününü kutluyor, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

May

Okulumuzda Düzenlenen Yılsonu Etkinliklerinden Kareler..

May

Millî Mücadele'nin fiilen başlangıcının 103. yıl dönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şanlı mazimize nice zaferler armağan eden tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hepimize kutlu olsun.

May

Engelliler Haftası kapsamında Kazım Beyaz Özel Eğitim Meslek Okulu ile ortaklaşa düzenlediğimiz programdan kareler..

Nis

Okulumuzda yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarından bazı kareler..

Nis

"Otizmin farkındayız, onların yanındayız"

"Otizm eksiklik değil, farklılıktır"

"Farklı farklı renkleriyle bütün çocuklar hep birlikte el ele"

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Okulumuzda Büyük Çoşkuyla Kutlandı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Okulumuzda; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin ÇIKRIKÇI, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Gülşen ÖZER, Kızılay Bahçelievler İlçe Başkanı Sayın Sadullah HAZAR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Osman HAŞLAK, Okul ve Kurum Müdürlerimiz, Misafir öğrenciler, öğretmenleri, okulumuz öğrencileri ve velilerimizin katılımlarıyla büyük coşku içerisinde kutlanmıştır.

Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

En büyük engel Sevgisizliktir. Kalbimiz, fikrimiz, ruhumuz engelli olmasın. Sadece Aralık ayında değil her zaman yanınızdayız, her zaman sizinleyiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüz Kutlu Olsun.